u madridu bijesni

Skandal u Španjolskoj: Sudac proslavio primljeni pogodak Real Madrida?

07.01.2019 u 18:20

Bionic
Reading

Klupska televizija Real Madrida vidi urotu suca Jose Luisa Munuere Montera koji nije htio gledati VAR na utakmici protiv Sociedada ove nedjelje kad je golman pokosio Viniciusa, a slavio je u kabini kad je madridski klub primio pogodak protiv Eibara prije mjesec i pol...

Real očajno loše stoji na ljestvici Primere i kad bi sezona završila ovog ponedjeljka, ne bi se niti plasirao u Ligu prvaka.

  • +8
La Liga, Real Madrid - Real Sociedad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posljednji neuspjeh dogodio se u nedjelju kad je madridski klub izgubio 2:0 kod kuće od imenjaka iz San Sebastiana, no dvoboj nije prošao bez kontroverzi.

Naime, u Realu su bijesni na suca Munueru Montera koji nije tražio asistenciju VAR-a kad je golman Sociedada Rulli pokosio Vinicusa, što je zaista i bio prekršaj za kazneni udarac.

'Kraljevi' su odlučili službeno se žali zbog zloupotrebe VAR-a u ovom susretu koji je selektivno korišten, a pomoću klupske televizije otišli su korak dalje.

Naime, iz arhive je izvađena situacija iz VAR sobe prije mjesec i pol, u kojoj je tom prilikom bio Munuera Montero te zajedno s kolegama proslavio priznavanje pogotka Eibara protiv Reala.

Je li to slavlje bilo radi uloge koju je VAR uspješno odigrao u tom susretu ili zbog prezira prema Realu, prosudba je subjektivna...