'RUKA U VATRU'

U PSG-u više nisu mogli šutjeti; evo što misle o Neymarovom mogućem bijegu u Real!

06.02.2018 u 19:43

Bionic
Reading

Jedna od stalnih glavnih tema u svijetu nogometa je budućnost Neymara odnosno može li brazilski reprezentativac nakon senzacionalnog transfera iz Barcelone u PSG u novom spektakularnom prelasku završiti u Real Madridu

Neymar je na početku sezone Camp Nou zamijenio za Park Prinčeva u rekordnom transferu u kojem je Barcelona na ime odštete dobila 222 milijuna eura, a on oko 36 milijuna eura godišnje što se s bonusima može popeti i na 50.

PSG je budućeg najboljeg nogometaša svijeta vezao do lipnja 2022., ali bez obzira na to već par tjedana nakon njegovog dolaska krenule su razne priče kako je pariški klub samo usputna stanica Neymara za odlazak prema Realu.

  • +14
Proslava 26. Neymarovog rođendana Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mnogi su taj transfer nazvali nemogućom misijom, ali isto to se govorilo i prije nego što je Neymar došao u PSG pa se to na kraju i ostvarilo. Uz to Real je već par puta u prošlosti pokazao da kada nešto jako želi da to i dobije.

Cijela ta situacija i navodno nesređeni odnosi Neymara s pojedinim drugim igačima u svlačionici PSG-a pojačali su glasine kako će Neymar od lsjedeće sezone biti u madridskoj svlačionici.

Povodom toga oglasio se PSG-ov direktor Luis Fernandez koji je siguran da najveća zvijezda ne ide nigdje.

'Spreman sam staviti ruku u vatru da Neymar neće otići u Real', slikovito je opisao Fernandez te nastavio:

'Ako je PSG krenuo po Neymara i Mbappea onda je to zato da ih zadrži, a ne da ih pusti. Neymar je zvijezda PSG-a, on radi razliku na terenu  i kada ga gledate kako igra onda ne primjećujute što drugi pričaju o njegovom odlasku. On je sretan ovdje i želi uspjeti u PSG-u.'

Fernandez je govorio i o predstojećem sudaru osmine finala Lige prvaka između PSG-a i Reala.

'Iako je Real u malo lošijoj formi kada se krene sa centra sve se zaboravlja. Liga prvaka je za njih i dalje velika motivacija', oprezan je direktor PSG-a.

  • +43
Manekenka Izabel Goulart i Neymarova djevojka Bruna Marquezine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia