Super Mario

U Juventusu se hvataju za glavu: Pogledajte kako je Mario Mandžukić zabio prvi gol za svoj novi klub i natjerao Torineze u plač

10.01.2020 u 20:21

Bionic
Reading

Mario Mandžukić zabio je svoj prvi gol u dresu svojeg novog kluba Al-Duhaila. Bivši hrvatski nogometni reprezentativac doveo je svoju ekipu u vodstvo u 59. minuti kup utakmice protiv Al-Sailiya

Mario Mandžukić zabio je svoj prvi gol u dresu svojeg novog kluba Al-Duhaila. Bivši hrvatski nogometni reprezentativac doveo je svoju ekipu u vodstvo u 59. minuti kup utakmice protiv Al-Sailiya.

Njegov suigrač opalio je po golu s dosta velike udaljenosti, a vratar protivničke ekipe je loše reagirao i nespretno odbio loptu što je vješto dočekao naš Mandžo i loptu pospremio u mrežu za 1:0. Na kraju je njegova ekipa stigla do pobjede od 2:0 i plasirala se u finale Kupa.

Mandži je ovo prvi pogodak u novom klubu i novoj ligi. Podsjetimo, Mandžo je u redove katarskog prvoligaša prešao ove zime nakon što je u Juventusu pao u drugi plan i u prvom dijelu ove sezone nije skupio niti minutu. Ovo mu je i prvi gol u službenoj utakmici od svibnja prošle godine kada je u dresu Juventusa zabio protiv Atalante.

Video Mandžukićevog pogotka možete vidjeti na službenom Twitter profilu katarskog Al Duhaila, OVDJE.