kopić odahnuo

Trener Hajduka priznao nakon gostovanja u Sofiji: Zadnjih par dana nije bilo ugodno...

02.08.2018 u 23:56

Bionic
Reading

Željko Kopić zadovoljan je pobjedom protiv Slavije, kao i učinkom Stanka Jurić koji je zabio u svojem debitantskom nastupu.

Hajduk se nakon teškog 4:1 poraza u Osijeku oporavio ovog četvrtka u Bugarskoj i trijumfom 3:2 izbacio Slaviju iz Europske lige.

Iako je bilo loših perioda u igri Splićani su kontrolirali susret i zasluženo prošli dalje, a trener je napokon mogao malo odahnuti.

'Zadovoljan sam s prolazom u sljedeću rundu i pobjedom na ovom gostovanju. Zadnjih par dana nije bilo ugodno, ali uspjeli smo se skupiti na pravi način. U prvom dijelu smo kontrolirali utakmicu sve do jedanaesterca koji je vratio Slaviju u igru. U drugom dijelu je bio sličan scenarij, zabili smo gol i dozvolili protivniku da oživi. Okrećemo se sada nedjelji, Lokomotivi i svemu dalje što slijedi,' prenosi izjavu Željka Kopića Dalmatinski portal, a Hajdukov strateg osvrnuo se i na debi Stanka Jurića koji je okrunjen vodećim pogotkom:

'Stanko Jurić mi je cijelo vrijeme bio u primislima i stalno imam osjećaj da svojim radom i kvalitetom zaslužuje priliku. Želim reći da je i Ljubić u jednoj situaciji odreagirao fantastično i dao svoj doprinos pobjedi.'

'Kada pobijediš odmah je drukčija atmosfera, samopouzdanje raste, vjerujem da ćemo u sljedećim utakmicama biti još kvalitetniji,' zaključio je Kopić kojeg za vikend čeka dvoboj s Lokomotivom, a onda i vrlo zahtjevna europska utakmica protiv rumunjske Steaue.

  • +7
Nk Osijek - NK Hajduk, 1. kolo HT HNL, 29.7.2018. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL