nabrijava se atmosfera

Trener Daniela Cormiera najavio 'rat' sa Stipom Miočićem i otkrio što zaista misli o prvaku hrvatskih korijena

08.07.2020 u 12:05

Bionic
Reading

Trener Daniela Cormiera Javier Mendez najavio je treći meč između njegovog borca i Stipe Miočića

Još je nešto više od mjesec dana ostalo do 15. kolovoza i treće, odlučujuće bobe između Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Radi se o jednom od najiščekivanijih mečeva u povijesti UFC-a, a pobjednik će postati najveći ikada. Sve govori o tome da ćemo gledati pravi spektakl, a nabrijavanje na tu borbu već je odavno počelo.

Sada se oglasio i Cormierov trener Javier Mendez koji je u podcastu Real Quick With Mike Swick najavio 'totalni rat' i objasnio zašto je Cormier poražen u drugom meču s Miočićem.

'Tek je operirao leđa i nije bio u pravom izdanju. Za takvu operaciju je potrebno više vremena za oporavak kako bi se vratila pokretljivost. Prošli put je bilo tako, ali znate što, kada su u pitanju borci, uvijek nešto krene krivo i nije kako treba. Nekad odradiš savršeno pripreme, ali većinom to ne bude tako. Nešto se uvijek dogodi, no zna se dogoditi i savršen meč. Sve to treba uzeti s oprezom', rekao je Mendez i najavio borbu koju svi iščekuju:

'Cormier stiže u savršenom stanju i bez problema s leđima. To je pokazao tijekom sparinga. Očekujemo rat. Ako ga ne očekuješ protiv tako sjajnog borca kao što je Stipe onda si glup. Taj momak je prvak s razlogom. Ima nekoliko poraza i zna se prilagoditi. Pogledajte što je napravio protiv Ngannoua. Prilagodio se. Vidio je koliko je snažan taj momak i prilagodio se. Stipe je sjajan borac i šampion s razlogom. Tako da se ne prilagodimo bit ćemo u nevolji', nahvalio je Miočića Cormierov trener.

Cormier je najavio da će nakon ove borbe otići u mirovinu, a kruže glasine da će isto napraviti i Miočić, posebno ako obrani naslov prvaka.