ODJECI SPLITA

Tipsa: Hrvati su bili fenomenalni domaćini

12.07.2010 u 20:15

Bionic
Reading

Nakon pobjede protiv Hrvatske i plasmana u polufinale Davis cupa veći dio srbijanske teniske reprezentacije vratio se u Beograd, a najveći uspjeh u svojoj povijesti proslavili su još u Splitu

Novak Đoković je otišao na kraći odmor, a preostala trojka (Tipsarević, Troicki, Zimonjić) vratila se u Beograd. U sažimanju dojmova najrječitiji je bio Janko Tipsarević, koji je sudjelovao u pobjedi u dublu te donio Srbiji posljednji bod u revijalnom meču.

'Spremali smo se na najgore, očekivao sam svašta. A na kraju osim dobacivanja tijekom meča, što je neizbježno, Hrvati su se pokazali kao sjajni domaćini. Svaka im čast', kaže silno talentirani tenisač koji još uvijek nema dovoljno velike rezultate.

Sa slavljem nisu čekali.

'Ljudi iz saveza su odmah rezervirali jedan restoran za slavlje. Bilo je žive svirke, malo smo se i zapili… Zaslužili smo, jer ovo je najveći teniski uspjeh Srbije kao neovisne zemlje.'

Tamo vlada euforija. Srbijanska teniska javnost sanja naslov u Davis cupu.

'U polufinalu protiv Češke na svom smo terenu favoriti i nadam se da ćemo otići do kraja', završio je za Mondo.rs Tipsarević.