POTRAGA TRAJE...

Što se događa s Mandžukićem, gdje je zapelo? Hrvatski napadač poslao jasnu poruku svima onima koji misle da je gotov

05.11.2020 u 16:58

Bionic
Reading

Mario Mandžukić i dalje je bez kluba, ali hrvatski napadač se nije zapustio te je objavio fotografiju iz koje se može zaključiti kako napornim treninzima održava formu

Gdje će završiti Super Mario? Bivši hrvatski reprezentativac, koji je s Hrvatskom osvojio svjetsko srebro u Rusiji prije više od dvije godine, već je nekoliko mjeseci bez kluba nakon rastanka s katarskim Al-Duhailom.

Od tada se puno toga pisalo o Mariju Mandžukiću, selilo ga se u Italiju, Španjolsku, Njemačku, Englesku, Tursku, Rusiju... Spominjali nogometni velikani poput Milana, Borussije Dortmund i Manchester Uniteda, ali i neki drugi klubovi (Zenit, Bešiktaš, Bologna, Fiorentina, Benevento...) u kojima bi naš golgeter imao status velike zvijezde.

Ništa od toga se nije ostvarilo i Mandžukić je i dalje u potrazi za nekom europskom momčadi koja mu može ponuditi primanja u skladu s njegovom kvalitetom...

Sezona je počela i sigurno ovom nogometnom ratniku nije lako bez natjecateljskog ritma, bez utakmica i treninga sa suigračima, ali Mandžukića to nije obeshrabrilo te i dalje strpljivo iščekuje pravu ponudu i za to vrijeme naporno trenira kako bi ostao u formi.

'Usmjerite svoje misli i snagu prema uspjehu', napisao je Mandžukić kratku poruku na društvenim mrežama uz priloženu fotografiju kako trenira s utezima. Jasna poruka svima onima koji misle da je njegovo vrijeme prošlo.

Podsjećamo, prije odlaska u Katar, četiri godine je nosio dres Juventusa osvojivši osam trofeja pri čemu četiri 'scudetta'. Tijekom karijere igrao je i za Atletico Madrid, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju. Poslije svjetskog srebra oprostio se od hrvatske reprezentacije za koju je sakupio 89 nastupa i postigao 33 gola.