oporavio se od Covida

Cristiano Ronaldo jedva je dočekao novo okupljanje reprezentacije; sigurno igra protiv Hrvatske na Poljudu, ali...

05.11.2020 u 14:57

Bionic
Reading

Nakon što se oporavio od Covida, portugalska nogmetna zvijezda Cristiano Ronaldo pozvan je u četvrtak u portugalsku reprezentaciju s kojom će sljedeću srijedu igrati prijateljsku utakmicu protiv Andorre, a zatim u Ligi nacija protiv Francuske i Hrvatske

Peterostruki osvajač Zlatne lopte bio je pozitivan na koronavirus 13. listopada zbog čega je propustio utakmicu protiv Švedske (3:0) u Ligi nacija.

Nakon što je ozdravio kapetan Seleçaoa se u nedjelju vratio na nogometne terene dva gola zaigravši za Juventus protiv Spezie u talijanskom prvenstvu.

Također je jučer, prvi put od kraja rujna, zaigrao u Ligi prvaka u pobjedi Juventusa protiv Ferencvarosa (4:1).

Portugal protiv Hrvatske igra 17. studenog na stadion Poljud s početkom u 20,45 sati.

Obzirom na probleme koje izbornik Zlatko Dalić ima sa sastavljenjem udarne momčadi jasno je kako će protiv motiviranog Ronalda i društva biti jako teško...

Podsjetimo, izbornik Dalić odlučio je za akcije u studenome aktivirati petoricu igrača koji su dobili pretpozive na inicijalnom popisu kandidata. To su golman Lovre Kalinić, veznjak Josip Juranović i napadač Antonio-Mirko Čolak već su sudjelovali u reprezentativnim akcijama, dok će braniču njemačkog Wolfsburga Marinu Pongračiću i veznjaku Bordeauxa Tomi Bašiću to biti prvo okupljanje s A reprezentacijom.

  • +34
Hrvatska - Francuska, UEFA Liga nacija, 14.10.2020. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL