borba za titulu

Stipe Miočić brutalno odgovorio bahatom Danielu Cormieru i oduševio brojne fanove; bolje od ovog mu nije mogao spustiti

26.06.2020 u 17:48

Bionic
Reading

Stipe Miočić na svojem je Instagramu slikama i jasnom porukom odgovorio bahatom Danielu Cormieru i tako najavio njihov treći meč

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić će 15. kolovoza ove godine braniti titulu UFC-ovog prvaka protiv Daniela Cormiera. To će biti njihova treća borba. Trenutno je 1:1, a fanovi diljem svijeta jedva čekaju da vide kome će pripasti konačni obračun. Treći meč će se održati u Las Vegasu u Apex kompleksu čiji je kavez manji nego u ostalim dvoranama.

'Sviđa mi se što se borimo u Apex dvorani. Ta stara noga će biti odmah ispred mene da je mogu zgrabiti. Ako želite gledati borbu od 25 minuta na nogama, to neće biti to. Nadam se da Stipe ima tenisice za hrvanje jer to ga čeka u tom malom kavezu. Što je, tu je, oprosti', poručio je samouvjereni Cormier prije nekoliko dana pa dodao i opravdanje zašto se u prošlom meču nije mogao hrvati:

'Imao sam problema s leđima. Počeo sam trenirati pet mjeseci nakon operacije, a s Miočićem sam se borio nakon osam. No, sada mogu hrvati', rekao je Amerikanac.

Cormier je komentirao i to da bi se Stipe više volio boriti u većem kavezu. 'Neće to ništa promijeniti. Sve što ćete vidjeti jest da je novi UFC-ov dvostruki prvak u teškoj kategoriji Daniel Cormier', uvjeren je Stipin protivnik.

Na njegove bahate najave Miočić je odgovorio s fotografijama iz prošlog meča uz koje je napisao: 'O-H. Je*eno idemo!' i tim svojim potezom oduševio fanove. Jedno je sigurno bez obzira na pobjednika, čeka nas odlična borba.

View this post on Instagram

O-H. LET’S FUCKING GO!!! #SM

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic) on