STVARNO SVAŠTA

Stigla 'ponuda života' koja je sigurno zaprepastila i samog Ronalda

19.06.2017 u 18:29

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo bit će sljedećih tjedana glavna tema u nogometnim krugovima. Portugalac je najavio odlazak iz Reala, čekaju se prave ponude zainteresiranih klubova, a u međuvremenu je stigla jedna koja se može opisati kao bizarna

Ronaldu je dosta progona španjolskih vlasti zbog neplaćenog poreza zbog čega mu prijeti i zatvorska kazna pa je odlučio napustiti Real.

Ukoliko 'kraljevski klub' ne pronađe način da zadrži Portugalca nogometni svijet će vidjeti rekordan transfer. Iznosi koji se spominju za dovođenje Ronalda se vrte oko 200 milijuna eura i neshvatljivi su običnom puku.

PSG i Manchester United ističu se kao glavni favoriti za kupnju četverostrukog osvajača Zlatne lopte, ali službene ponude još nema. Pregovori se odvijaju u tajnosti.

U iščekivanju ponude koja bi zadovoljila Real i Ronalda pojavila se je jedna koja spada u red bizarnih. Njemački trećeligaš Fortuna Köln ima 'ponudu života' koja je sigurno zaprepastila i nasmijala Portugalca. 

'Cristiano, mi i dalje tražimo napadača, nemamo novac, ali ti možemo ponuditi besplatno pivo Kölsch do kraja života', poručila je Fortuna koja je svjesna kako se ova ponuda neće ni razmatrati, ali barem je ovaj trećeligaš dobio svojih pet minuta slave u svjetskim medijima.

Inače, Ronaldo je poznat po zdravom vođenju života u kojem nema mjesta za alkohol pa tako ni za pivo.

  • +18
Cristiano Ronaldo Izvor: Reuters / Autor: Eddie Keogh