DODATNI MOTIV VATRENIMA

Srbin iz Knina na golu Kanade komentirao vulgarnu izjavu svojeg izbornika o ključnoj utakmici s Hrvatskom

  • D. S.
  • Zadnja izmjena 24.11.2022 12:54
  • Objavljeno 24.11.2022 u 08:03
Bionic
Reading

U kanadskoj reprezentaciji su nabrijani na Vatrene, ali vulgarne izjave iz njihovog tabora mogle bi biti dodatni motiv za Zlatka Dalića i njegove izabranike

Kanada je na startu mundijala poražena od Belgije 1:0, ali je prikazala odličan nogomet i zaslužila je više. Odmah nakon utakmice njezin izbornik John Herdman dotakao se Hrvatske na vulgaran način.

'Rekao sam našim reprezentativcima da su pokazali gdje im je mjesto. Ovdje, na Svjetskom prvenstvu. Još sam nadodao da ćemo sje**ti Hrvate, to je tako jednostavno', ispalio je Herdman.

Izjava koja je odjeknula, posebno u Hrvatskoj, a nedugo zatim novinari su pitali i kanadskog golmana srpskog porijekla Milana Borjana što misli o takvim riječima…

'To je naša privatna stvar i to ostaje u krugu svlačionice', rekao je Borjan koji je rođen u Kninu i koji je svojim ranijim izjavama dizao prašinu kod nas jer je isticao da je rođen u tzv. Republici Srpskoj Krajini, a ne u Hrvatskoj.

  • +17
Belgija - Kanada, SP u nogometu, 23.11.2022. Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK

'Bit će veoma zanimljiva utakmica. Dat ćemo sve od sebe da dobijemo i njih i Maroko pa da prođemo skupinu. Gledali smo malo njihovu utakmicu, bila je dobra, s prilikama na obje strane. Danas svi igraju nogomet, a mi smo uvjerenja da možemo pobijediti Hrvatsku i donijeti našoj Kanadi tri boda', zaključio je Borjan.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal