baš je bahat

Vulgarna izjava kanadskog izbornika sigurno će biti dodatan motiv za Vatrene; svi se sad pitaju što mu je to trebalo

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 24.11.2022 08:17
  • Objavljeno 23.11.2022 u 23:59
Bionic
Reading

Kanada je u svojoj prvoj utakmici na ovom SP-u izgubila 1:0 od Belgije. No, svi se slažu da su Kanađani bili bolja momčad na terenu te kako će u nastavku natjecanja biti velika opasnost za sve. A baš u nedjelju (27. studenog, 17 sati) Kanada igra s Hrvatskom

Kanadski izbornik John Herdman (47) nakon poraza od Belgije 1:0 nije bio nimalo nezadovoljan. Englez na klupi Kanade bio je zadovoljan igrom koju su pokazali njegovi izabranici.

'Moji igrači pokazali su kako pripadaju ovdje. Cilj je bio igrati hrabro i prvi postići gol. Nismo u tome uspjeli, ali i dalje imamo priliku za prolazak zbog remija u drugoj utakmici naše skupine. Ponosan sam na svoju momčad i samo se trebamo i dalje držati zajedno i vjerovati u uspjeh. I naši navijači su također bili nevjerojatni, nije ih bilo mnogo, ali su donijeli živost na stadion', rekao je Herdman nakon poraza od Belgije, a onda se osvrnuo i na utakmicu s Hrvatskom.

Ničim izazvan, bahati je Herdman pokušao vulgarnim rječnikom motivirati svoje igrače, ali dojam je da će to samo biti dodatan motiv za hrvatske reprezentativce.

  • +17
Belgija - Kanada, SP u nogometu, 23.11.2022. Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK

'Rekao sam našim reprezentativcima da su pokazali gdje im je mjesto. Ovdje, na Svjetskom prvenstvu. Još sam nadodao da ćemo sje**ti Hrvate, to je tako jednostavno', ispalio je Herdman.

Hrabro od njega, a kako će sve završiti saznat ćemo u nedjelju, 27. studenog od 17 sati. Netko će sigurno naj****...

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal