Splet okolnosti

Slaven Bilić doživio poraz koji ga je šokirao pa poslao oštru poruku igračima. Jedan detalj ga je naljutio: To je bilo nedopustivo!

27.12.2022 u 08:33

Bionic
Reading

Nakon što je hrvatski trener Slaven Bilić doživio iznenađujući domaći poraz sa svojim Watfordom očekivano bio je jako razočaran

Podsjetimo, u sklopu 24. kola Championshipa Watford je kod kuće poražen od Millwalla 2:0.

Situacija nije alarmantan, jer Watford se nalazi na četvrtom mjestu ljestvice, ali ako se želi izboriti za Premier ligu svima je jasno kako se ovo ne smije ponoviti.

'Iskreno, silno sam razočaran jer zaista je teško objasniti zašto smo ovako igrali. Sve je izgledalo dobro nakon Huddersfielda, a iza nas je tjedan dana sjajnog treninga u kojem su igrači radili sve što je od njih traženo. Pripremili smo se za Millwall, znali smo za njihovu snagu i njihove duge lopte, ali bili smo skromni od samog početka. Nismo imali posjed lopte i loše smo dodavali', kazao je Bilić nakon poraza.

No, imao je još nešto za reći:

'Taj crveni karton koji smo dobili je opravdan jer tako se ne smije reagirati. Da, srušio ga je, ali umjesto da padne, on je napravio najgoru moguću stvar. Bio je isprovociran, ali u nogometu stalno postoje provokacije. Rekao sam mu na poluvremenu da je to bilo nedopustivo. Teško je s 10 igrača igrati protiv njih 11', dodao je Bilić koji je slaže kako im je rezultata 0:0 trebao biti suđen jedanaesterac. To bi sve promijenilo…

'Da, to je točno, ali moramo priznati i da nismo odigrali dobro. Ja ću prvi priznati da smo bili jadni. Ne smijemo biti ovako jadni', kritički ja završio Bilić koji je tako poslao jasnu poruku svojim igračima.

Nije izgubio živce, ali sigurni smo kako je podigao glas u svlačionici.

Standings provided by Sofascore