Srce je htjelo drugačije

Siniša Mihajlović otkrio kako je zbog ljubavi prema Crvenoj zvezdi i Srbiji odbio bogate ponude Dinama i Hajduka

18.09.2021 u 14:21

Bionic
Reading

Siniša Mihajlović otkrio je zašto je kao klinac otišao u Vojvodinu, a ne u Hajduk ili Dinamo koji su nudili puno više

Proslavljeni srpski igrač i trener Siniša Mihajlović se u jednosatnom intervjuu za televiziju Crvene zvezde osvrnuo na svoju bogatu karijeru, a prisjetio se i počataka u Borovu, te prelaska u beogradski sastav. Kako kaže, imao je ponude Hajduka i Dinama, ali srce je htjelo da ode u Beograd.

'Zvali su me Hajduk i Dinamo, ali nisam htio samo. Htio sam samo u Zvezdu. Ipak, znao sam da, kad ste klinac, u Zvezdi možete teško proći. Prolazili su samo formirani igrači. Onda sam dobio ponudu od Vojvodine za mnogo manje novaca. Moram napomenuti da niti jedna moja odluka nije bila vezana za novac, nego za osjećaje', rekao je Mihajlović pa nastavio:

'Od Hajduka sam dobio ponudu od 150 tisuća maraka godišnje za četiri sezone, a isto je bilo i s Dinamom. Sjećam se, čeka me BMW 318i na pripremama s reprezentacijom. Rekli su mi da potpišem i vozim ga u Borovo. Zamislite da s 18 godina ulazim u Borovo s BMW-om! Razmišljao sam i da potpišem, uzmem auto i boli me..., ali nisam bio takav.'

Mihajlović je rekao da su mu, osim automobila, nudili i novac na ruke.

'Nosili su mi novac u kuću u koferu. Nudili siu mi 100 tisuća maraka kao kaparu. Moja majka je skoro pala u nesvijest, ali rekao sam da neću. Majka mi je rekla da nisam normalan jer nisam uzeo taj novac. Na kraju sam otišao u Vojvodili samo zato što je u Srbiji. Tamo sam potpisao za pet tisuća maraka po sezoni na četiri godine', zaključio je Mihajlović.