Puni se blagajna

Dinamo u zadnji tren ostao bez sjajnog napadača; Modri odbili prvu ponudu, ali na kraju su ipak posustali i pustili brzog ofenzivca da napravi transfer

01.09.2021 u 18:01

Bionic
Reading

Dinamo je varšavskoj Legiji prodao Lirima Kastratija

Lirim Kastrati više nije igrač Dinama. Brzi kosovski napadač je u Varšavi gdje će nakon liječničkog pregleda potpisati ugovor s tamošnjim prvakom Legijom. Nakon što su ih Modri izbacili u kvalifikacijama za Ligu prvaka, Poljaci su se bacili napojačanja. Prvo su doveli Igora Haratina i Deiana Sorescua, a sada i Lirima Kastratija, upravo iz Dinama.

Iako je u većini europskih liga prijelazni rok već završio, u Poljskoj on traje još u srijedu 1.9., odnosno traje danas do 23:59 pa Poljaci imaju i više nego dovoljno vremena za rješavanje papirologije oko Kastratija. Legia je najprije htjela Kastratija posuditi od Dinama, a onda imati mogućnost otkupa na kraju sezone, ali u Dinamu su to odbili bez previše razmišljanja.

Modri su tražili isključivo transfer, a izgleda da je danas došlo i do konačnog dogovora. Iako još nije poznato koliko će Dinamo zaraditi, navodno to neće biti ispod milijun i pol do dva milijuna eura koliko su ga i platili Lokomotivi u veljači 2020. godine. Kastrati je za Dinamo odigrao 51 utakmicu i zabio četiri gola, te upisao devet golova.

Već se i ranije pričalo o tome da će Kastrati napustiti klub ovog ljeta, ali nije došla prava ponuda. Sada će karijeru nastaviti u Legiji koja se na svojim društvenim mrežama već pohvalila novim pojačanjem.

Pogledajte još jednom najbolje golove sedmog kola HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.