HT Prva liga

Rijeka dočekuje Istru 1961; Goran Tomić najavio je izgradnju velike ekipe, a evo gdje možete gledati njihov pohod po nova tri boda

25.07.2021 u 08:52

Bionic
Reading

Rijeka od 18:55 igra protiv Istre 1961, a njihov susret možete pratiti na kanalu Arenasport 3 (MAXtv)

U drugom kolu HT Prve lige Rijeka dočekuje Istru 1961. U prvom kolu obje su ekipe upisale pobjede. Rijeka je s 2:0 pobijedila Goricu, dok je Istra 1961 s 3:1 pobijedila Hrvatski Dragovoljac.

NK Istra 1961 - NK Hrvatski dragovoljac 3:1, sažetak Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport

Susret je na rasporedu danas u 18:55, a možete ga gledati na Arenasport 3 kanalu (MAXtv). Uoči ove utakmice pred novinare su izašli trener Istre Gonzalo Garcia i igrač pulskog sastava Bernardo Matić.

'Igramo protiv velikog protivnika i jake momčadi. Mislim da je to dobra prilika za igrače da daju maksimum, da uživaju u dobroj utakmici i nastave u dobrom smjetu. Einar Galilea neće igrati zbog ozljeda, a ostali su zdravi i spremni za utakmicu', rekao je Garcia.

Matić vjeruje da Istra nije bez šanse.

'Znamo o kakvoj se ekipi i kvalitetnim pojedincima radi, ali koncentrirat ćemo se na nas. Dat ćemo svoj maksimum i nastaviti naš put koji je krenuo jako dobro. Ovisit ćemo samo o nama bez obzira na protivnika. Lijepo smo startali, u ekipi je dobra energija i nadam se da ćemo tako i nastaviti', rekao je Matić.

Trener Rijeke Goran Tomić upozorava da njegovoj ekipi neće biti lako. 'Neću reći ništa novo ako kažem da je svaka utakmica izuzetno teška. Maksimalno se spremamo i želimo nastaviti pobjednički niz. Istra je pobijedila Dragovoljac i to zaslužuje respekt jer su igrali dobar nogomet. Igraju drugačije nego prošle sezone, ali dobro smo ih skautirali i bit ćemo spremni', rekao je Tomić pa dodao

: 'Igramo svaka tri daqna, a posebno me veseli što pobjeđujemo, ali pritom imamo dosta prostora za napredak. Kada stvaraš novu ekipu, igru i atmosferu, važno je pobjeđivati. Poručio bih navijačima da nam njihova podrška puno znači, posebno kada se vidi da ekipa nije uigrana', zaključio je Tomić.

Rijeka - Gorica 2:0, 1. kolo HT Prve lige (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

Dok čekamo nove susrete drugog kola domaćeg prvenstva, pogledajte najbolje golove iz prvog kola.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.