NEZNANJE JE OPASNO

Realov kapetan Sergio Ramos nije izdržao pred novinarima; kako je samo spustio jednoj od najvećih zvijezda

18.09.2018 u 16:01

Bionic
Reading

Realov kapetan Sergio Ramos osvrnuo se na izjave Atleticovog napadača Antoine Griezmanna koji je žestoko kritizirao Fifin izbor za najboljeg igrača te se samouvjereno usporedio s Messijem i Cristianom Ronaldom

Stoper 'kraljevskog kluba' u posljednje vrijeme je postao odvjetnik najboljih nogometaša svijeta. Tako je nekoliko puta ponovio da je Luka Modrić zaslužio priznanje od Uefe za nogometaša godine te je uz to poručio da hrvatskom kapetanu pripada i nagrada The Best u Fifinom izboru.

Sada se opet uključio u raspravu koju je započeo Antoine Griezmann. Napadač francuske reprezentacije i Atletica u zadnje vrijeme kritizira Fifu što nema niti jednog igrača Francuske u najužem izboru (posebno njega), jer je ta reprezentacija osvojila svjetsku titulu. On je u svojem izlaganju čak rekao da je na istoj razini kao Messi i Ronaldo i da su oni samo drugačiji tipovi igrača.

  • +15
Španjolski nogometaš Sergio Ramos Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Takve riječi nisu prošle nezapaženo u nogometnim krugovima, a prokomentirao ih je i Sergio Ramos u najavi Realove utakmice u Ligi prvaka protiv Rome.

'Griezmann kaže da je on u istoj rečenici s Cristianom i Messijem? Neznanje je vrlo opasno', jasan je bio Sergio Ramos.

'Sjećam se Raula, Tottija, Casillasa, Maldinija koji su osvojili sve moguće trofeje, a nisu Zlatnu loptu. Svatko može dati svoje mišljenje, ali taj dečko bi se trebao više savjetovati sa trenerom Simeoneom, Godinom ili Kokeom, koji imaju vrijednosti koje bi mu dobro došle. On je odličan igrač i želim mu sve najbolje,' dodao je Realov branič.

Gladijator - Sergio Ramos Izvor: Društvene mreže