previše trči?

Ono zbog čega najviše hvale Marcela Brozovića treneru Intera se uopće ne sviđa

18.09.2018 u 09:35

Bionic
Reading

Marcelo Brozović na početku nove sezone Serie A među igračima je s najviše pretrčanih kilometara, no njegov trener Luciano Spalletti uopće nije zadovoljan takvim njegovim kretanjem...

Podsjetimo, 26-godišnji veznjak bio je i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji rekorder po pretrčanim kilometrima, a u istom stilu nastavio je u Seriji A ove sezone, s više od 12 kilometara u prosjeku.

  • +9
Marcelo Brozović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, rezultati Intera su vrlo loši, samo četiri osvojena boda u četiri utakmice,a trener smatra da dio krivice snosi i Marcelo Brozović zbog svojeg nelogičnog kretanja kojim nepotrebno nabija kilometražu.

'Njegov jedini problem je što se previše kreće. Treba ostati u zoni u kojoj najviše pomaže momčadi, u sredini terena. Jak je samo ako se drži reda,' naglasio je Luciano Spalletti uoči utakmice s Tottenhamom u Ligi prvaka ovog utorka.

'Najbolji je kada se drži uputa i reda. A kad gubimo, onda pokušava napraviti nešto više i izgubi se na terenu,' zaključio je strateg 'nerazzura' koji Brozovića unatoč svemu smtra jednim od ključnih nogometaša svoje ekipe...