odluka kontra hrvatske

Razočarani Luka Modrić ne može vjerovati što je Fifa napravila!

03.09.2017 u 17:56

Bionic
Reading

Luka Modrić nakon trijumfa protiv Kosova izrazio je nezadovoljstvo okolnostima u kojima je odigrana utakmica i time što su igrači tek ujutro saznali da će se dvoboju uopće igrati u nedjelju. Smatra i da je dvoboj s Turskom trebao biti odgođen za srijedu...

Mnogi se pitaju kako je moguće da se utakmica Hrvatske i Kosova odigrala na Maksimiru ove nedjelje, iako su još u subotu navečer svi relevantni akteri tvrdili da ne postoje nikakve šanse da se to dogodi.

  • +26
Hrvatska - Kosovo, kvalifikacije za SP, nedjeljna utakmica Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

No, Fifa je uz pristanak saveza obje reprezentacije uspjela prisiliti nogometaše da izađu na teren i dovrše susret koji je prekinut zbog snažne kiše u Zagrebu koja je padala u subotu i travnjak pretvorila u močvaru. Kruti raspored nije dopustio alternativu.

Hrvatska je uz puno muke ipak svladala Kosovo golom Vide u 75. minuti, a asistent kod pogotka nije sretan u kojim je okolnostima izborena pobjeda.

'Sinoć smo dobili informaciju da se uopće neće igrati. Naravno da onda ideš malo kasnije u krevet, a ujutro te dignu kao u vojsci. Naravno da to nije adekvatna priprema za današnju utakmicu. Fifa je pokazala da uopće ne brine za igrače, da im je samo bitno da se utakmica odigra,' prenosi Goal.com izjavu Luke Modrića nakon susreta koji je i dodao:

'To je organizacijski jako loše, ali što je tu je. Nadam se da ćemo ostati na vodećoj poziciji nakon utorka i sve ćemo napraviti da ostvarimo pozitivan rezultat.'

Hrvatski kapetan naglasio je da se našoj reprezentaciji zbog nastale situacije moglo izaći u susret uoči gostovanja u Eskisehiru, no za to nije bilo volje.

'Teško je bilo igrati po ovakvom terenu, ali čini se da nikoga nije bilo briga za to. Da jest, pomaknuli bi nam utakmicu protiv Turske za srijedu, mislim da bi to bilo izvedivo. Ali to nam ne smije biti alibi,' zaključio je veznjak Real Madrida.