'POGURANAC' ZA TURSKU

Heroj Vida iskreno priznao: Nikad još nisam igrao ovakvu utakmicu!

03.09.2017 u 16:52

Bionic
Reading

Strijelac pobjedničkog pogotka protiv Kosova, Domagoj Vida zadovoljan je što je uspio Hrvatskoj donijeti tri boda i vjeruje da bi novi trijumf u Turskoj u utorak mogao mnogo toga riješiti u našoj kvalifikacijskoj skupini...

Hrvatski 28-godišnji stoper našao se na pravom mjestu u 75. minuti utakmice na Maksimiru protiv Kosova i glavom je ubačaj Modrića pretvorio u pogodak koji se pokazao pobjedničkim u važnoj utakmici sedmog kola skupine I.

  • +26
Hrvatska - Kosovo, kvalifikacije za SP, nedjeljna utakmica Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

'Ne treba mene isticati, svi smo se borili do samog kraja. Ovo je jako važna pobjeda koja će nam biti poguranac za Tursku. Malo smo se više potrošili, ali rekuperirat ćemo se i idemo po pobjedu,' izjavio je Domagoj Vida nakon susreta i priznao da nikad nije igrao utakmicu koja je trajala dva dana:

'Moram priznati da nisam to doživio u svojoj karijeri. Bilo je čudno po onom teškom terenu, po lokvama, ali doživjeli smo sada i to. Najvažnija su na kraju tri boda i prvo mjesto na ljestvici.'

Hrvatska bi trijumfom u Eskisehiru, uz povoljan rezultat utakmice Islanda i Turske, mogla doći jako blizu osiguranju izravnog plasmana na SP.

'Mislim da će tri boda tamo biti veliki, veliki korak za Rusiju. Finci su nam malo pomogli jer su svladali Island pa smo se odvojili, ali ne treba previše gledati druge,' zaključio je odlični branič Dinama Kijev.