iznenadio izjavom

Rakitićev novi trener ni sam ne vjeruje da je preuzeo Barcelonu: 'Još jučer sam šetao s kravama po svojem selu, a danas sam tu...'

14.01.2020 u 17:48

Bionic
Reading

Quique Setien je predstavljen kao novi trener Barcelone

Barcelona je donijela važnu odluku. Ivan Rakitić i društvo su dobili novog trenera. Nakon što je smijenjen Ernesto Valverde, na klupu katalonskog diva stigao je Quique Setien koji se proslavio na klupi Real Betisa. Setien je već odradio prvi trening s Barcom, a onda je i službeno predstavljen.

Na predstavljanju je zapravo jednom čudnom rečenicom dobro opisao Barcin proces traženja trenera i običaj da dovode relativno nepoznata imena.

'Jučer sam šetao s kravama u svom selu, a danas u Barceloni treniram najbolje igrače na svijetu', ispalio je Setien pa nastavio:

'Ni u najluđim snovima nisam mogao zamisliti da ću biti ovdje. Vrlo sam emotivan i danas je za mene jako emotivan dan. Pokušat ću na igrače prenijeti entuzijazam i želju koje posjedujem. Razgovarao sam s igračima, ostvaren je prvi kontakt i predispozicije su sjajne. Siguran sam da ćemo se prilagoditi vrlo brzo', rekao je novi trener Barce.

Setien je dodao i kako će Messija i društvo dovesti u red.

'Danas počinjem trenirati najboljeg igrača na svijetu i njegove suigrače. Nisam još uvijek svjestan što to znači, ali rekao sam i njemu i drugima: Jedno je divljenje koje imam prema vama, Messi je Messi, Busquets je Busquets, Pique je Pique, ali svatko mora znati gdje mu je mjesto', zaključio je Setien na predstavljanju.