TKO ĆE NA CAMP NOU

Barcelona krenula u potragu za zamjenom za Luisa Suareza; u igri su dva imena; jesu li ona iznenađenje?

13.01.2020 u 18:18

Bionic
Reading

Nakon što je Barcelona na četiri mjeseca ostala bez Luisa Suareza, katalonski nogometni velikan krenuo je u potragu za novim napadačem

Prema pisanju španjolskih medija Barcelona će umjesto Urugvajca pokušati angažirati napadača Intera Gabriela Barbosu (23) ili napadača Milana Rafaela Leaoa (20).

Barbosa je u Inter stigao 2016. iz Santosa, no veći dio vremena je proveo na posudbama. Prvo je posuđen Benfici, pa Santosu, a do konca prošle godine bio je na posudbi u Flamengu u čijem dresu je u 59 nastupa zabio 43 gola uz 11 asistencija. 'Gabigol', kako ga zovu u Brazilu, je predvodio Flamengo do naslova nacionalnog prvaka, te Copa Libertadores.

Među kandidatima za Barcin dres je i njegov sunarodnjak Rafael Leao koji je u Milan stigao u kolovozu prošle godine iz francuskog doprvaka Lillea.

Suarez je u nedjelju operirao koljeno i pauzirat će najmanje četiri mjesec. Trenutačno izvan stroja je i Ousmane Dembele koji je obnovio ozljedu bedrenog mišića i pauzirat će još najmanje mjesec dana.

Barcelona se trenutačno nalazi na prvom mjestu Primere sa 40 bodova, koliko ima i Real Madrid uz nešto slabiju razliku pogodaka.

  • +9
Barcelona - Atletico Madrid, španjolski Superkup, 9.1.2020. Izvor: EPA / Autor: STR