povratak iz mirovine

Prvi čovjek UFC-a Dana White otkrio da se Khabib Nurmagomedov vraća borbama, a za to ima i jako dobar razlog koji neće moći odbiti

01.11.2020 u 10:48

Bionic
Reading

Dana White je uvjeren kako će se Khabib Nurmagomedov ponovno boriti kako bi ispunio želju svojeg oca da u karijeri odradi 30 borbi i upiše 30 pobjeda

Khabib Nurmagomedov je u 29. borbi u karijeri stigao do 29. pobjede, a nakon toga rekao kako se više neće boriti. Razlog za odlazak u mirovinu jest smrt njegova oca koji mu je bio najveći oslonac i razlog zašto je ušao u borilačke sportove.

'Kada me UFC pozvao vezano za ovu borbu, pričao sam s majkom tri dana o tome hoću li ići bez oca. Obećao sam joj da će ovo biti moja posljednja borba. Ako sam dao riječ, onda je trebam ispuniti. Ovo je bila moja posljednja borba', rekao je Khabib nakon pobjede protiv Amerikanca Justina Gaethjea.

Iako je Khabib zvučao ozbiljno kada je najavio mirovinu i tako rastužio brojne fanove, prvi čovjek UFC-a Dana White tvrdi kako ćemo Khabiba ponovno gledati u akciji i to upravo zbog njegovog pokojnog oca.

'Khabib i ja smo razgovarali. Bio je jako emotivan kada je ta borba završena, ali imam osjećaj da bi mogao ići po skor od 30:0', rekao je White pa dodao:

'Njegov otac je htio da Khabib završi karijeru s omjerom 30:0 i mislim da mu on želi ispuniti tu želju', zaključio je White i tako fanovima dao nadu.