AKO SE POKAŽU ISTINITIMA

Procurile glasine o kazni za podivljalog Khabiba; to bi bila katastrofa za neporaženog prvaka i UFC

13.10.2018 u 19:51

Bionic
Reading

Bivši UFC-ov teškaš Brendan Schaub tvrdi da je dobio informacije o kazni koja čeka UFC-ovog prvaka Khabiba Nurmagomedova

Nedugo nakon što je na UFC 229 priredbi svladao Conora McGregora, Khabib je, podsjetimo, preskočio kavez i započeo masovnu tučnjavu koja se odvijala i izvan i unutar oktogona.

Atletska komisija države Nevade je zbog nastalog kaosa i Khabibu i Conoru izdala privremenu suspenziju u trajanju od maksimalno deset dana, a sljedeći sastanak je zakazala za 24. listopada kada će se odlučiti treba li produžiti kaznu nekom od boraca.

I dok borilački svijet s nestrpljenjem iščekuje rasplet priče, bivši UFC-ov teškaš je ispalio:

'Khabib će biti suspendiran. Čuo sam da ga čeka 12 do 18 mjeseci. Vidjet ćemo. Možda White može izvesti neki magičan potez s Komisijom', izjavio je Schaub u svom podcastu, a prenosi Fight Site.

  • +8
Khabib Nurmagomedov Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

To je, usporedimo, puno veća kazna od one kojoj se nada predsjednik UFC-a Dana White. On je pak nedavno izjavio kako misli da će neporaženi Dagestanac biti kažnjen s 250 tisuća dolara i četiri do šest mjeseci suspenzije.

Ako se Schaubova prognoza pokaže točnom to će biti katastrofa za Khabiba koji će tako sigurno ostati bez pojasa prvaka, jer ga neće moći braniti najmanje godinu Dana.

  • +14
Irski borac Conor McGregor Izvor: Pixsell / Autor: PA Wire/Press Association/PIXSELL