zbilja majstorija

Potez Isca koji je izludio Talijane: Ovo je potpuno poniženje!

03.09.2017 u 17:10

Bionic
Reading

Nakon uvjerljive pobjede Španjolske 3:0 u kvalifikacijskom dvoboju protiv Italije ove subote, najviše se priča o fantastičnom nastupu dvostrukog strijelca Isca i njegovom briljantnom prolasku pokraj Verrattija...

Španjolska javnost oduševljena je onime što se dogodilo u Madridu, jer 'furija' je ostvarila ključnu pobjedu na putu prema Svjetskom prvenstvu prema Rusiji.

U uvjerljivom trijumfu 3:0 protiv Italije posebno je briljantan bio veznjak Reala Isco koji je s dva gola u prvom poluvremenu dotukao protivnika, a isticao se iznimnim potezima kao što je bilo i jedno guranje kroz noge Verrattiju kojeg je majstorski izbacio iz igre u toj akciji.

Španjolska sada vjeruje da ponovo ima vođu koji će reprezentaciju vratiti na sam svjetski vrh, na kojem nije bila na posljednja dva velika natjecanja u Brazilu i Francuskoj, a tri boda prednosti na ljestvici nitko ne vjeruje da može izgubiti.

S druge strane, Talijani subotnju utakmicu kao i ono što je njihovim igračima radio Isco opisuju kao poniženje, a njihovi mediji već pišu o dodatnim kvalifikacijama u studenom u kojima će 'azzurri' biti nositelji, no morat će u dvije utakmice potvrditi ulogu favorita i težim putem izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo...