SVE OTVORENO

Poklepović nesretan, Karačić se nada

21.04.2010 u 20:14

Bionic
Reading

Trener Hajduka Stanko Poklepović nije bio previše oduševljen igrom svoje momčadi, a unatoč porazu boljeg raspoloženja bio je gostujući strateg Branko Karačić

Hajduk je sa 2:1 okončao prvu utakmicu finala Kupa, no Poklepović nije pucao od sreće. Splitski stručnjak nije bio zadovoljan onime što su pokazali njegovi izabranici.

'Nisam bio oduševljen jer u našoj igri, koja nije bila tečna, nismo ostvarili svoje zamisli. Do uzvratne utakmice za 15 dana mi ćemo se osvježiti i bit ćemo kompletniji', rekao je Hajdukov trener Poklepović.

'Dobro je sve za nas završilo, imali smo snažnog suparnika i Kup će biti zanimljiv do samog kraja', dodao je.

Njegov kolega Branko Karačić je istaknuo da je momčad Šibenika sretna što je na Poljudu u prvoj utakmici finala domaćeg kupa ostvarila aktivan rezultat.

'Nadamo se da se u uzvratu možemo Hajduku suprotstaviti još konkretnije i po prvi puta u povijesti osvojiti Hrvatski nogometni kup. Loše smo počeli, ali kako je utakmica odmicala, bili smo sve bolji, u drugom dijelu u potpunosti ravnopravni. Moji dečki su sjajno reagirali nakon primljenog gola i mislim da smo zasluženo izborili ovaj aktivan rezultat', kazao je Karačić.