skandal nije izostao

Pogledajte u kakvom je stanju i s čime McGregor došao pred novinare

27.08.2017 u 10:55

Bionic
Reading

U ranim jutarnjim satima, u Las Vegasu, boksački meč godine odradili su Floyd Mayweather i Conor McGregor, a pobjeda je pripala američkom boksaču, jednom od najboljih u povijesti ovog sporta. Dok je UFC-ov prvak, koji je hrabro ušao u ring, pokupio dio simpatija jer pokazao je zavidan otpor boksačkoj legendi

U iščekivanom meču kojeg je pratio cijeli svijet, Floyd Mayweather Jr. porazio je UFC-ovog prvaka Conora McGregora i okrunio karijeru pedesetom profesionalnom pobjedom.

  • +2
Conor McGregor došao je na pressicu s čašom u ruci Izvor: Reuters / Autor: STEVE MARCUS
  • +24
Floyd Mayweather Jr. - Conor McGregor Izvor: Reuters / Autor: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Mayweather je neiskusnom Ircu dao lekciju iz boksa te ga je zaustavio tehničkim nokautom u desetoj rundi. No iako je po prvi put kao profesionalac kročio u boksački ring, MMA borac je pružio bolju borbu nego što je većina predviđala.

>> Mayweather nije ostao dužan McGregoru te mu poručio...

S toga jer i pokupio bezbroj simaptija, posebno od kolega iz UFC-ova oktogona.

No, nestašni Irac nije mogao bez svojeg ponašanja, koje je često na granici pristojnog, pa je tako na novinarsku konferenciju nakon mečad došao s bocom whiskeya.

'Da li odgovaram na pitanja ili želite da blebećem?', pitao je McGregor nakon što ga je Mayweather pozvao na pozornicu i istinskim poštovanjem zagrlio.

Irac je već nakon meča priznao poraz od Mayweathera, a sada je to i ponovio. Naravno, ponosan što je u uvodnim rundama bio čak i konkretniji te opasniji, McGregor je jednako sretan što se kući vraća s nevjerojatnih 100 milijuna dolara zarade.

  • +22
Floyd Mayweather Jr. vs Conor McGregor Izvor: Reuters / Autor: Joe Camporeale
  • +6
Mayweather McGregor vaganje Izvor: Reuters / Autor: Mark J. Rebilas