hrabri irac

McGregor: Šteta što nije pustio da me nokautira kao čovjeka

27.08.2017 u 08:20

Bionic
Reading

U dugoočekivanom boksačkom meču, između boksača Floyda Mayweathera i UFC-ova prvaka Conora McGregora, pobjedu je odnio Mayweather

Iako je znao protiv koga će se boriti, odnosno protiv kakve boksačke institucije, Irac Conor McGregor, hrabro je najavljivao meč.

  • +24
Floyd Mayweather Jr. - Conor McGregor Izvor: Reuters / Autor: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

'Ne zanime me koliko Mayweatheri ima rekorda, ne zanimaju me njegove pobjede, ovo je jedan na jedan, čovjek na čovjeka. Izaći ću i biti svoj, spontan i kreativan. Vidim se kako ga šaljem u svijet snova, nadboksat ću ga. Uzbuđen sam, ali miran, spreman napraviti show', nekoliko minuta prije meč izjavio je McGregor, a što je zorno i pokazao u uvodnim rundama borbe.

>> Mayweather pokazao McGregoru tko je gazda boksačkih ringova!

I junački se Irac držao, u uvodnim rundama bio čak i konkretniji, možda ne i opasniji, ali svakako je pokazao da ima srce ali što je još važnije i boksačko znanje.

Međutim, od osme, posebice devete runde, ringom je zagospodario Floyd Mayweather Jr. i u desetoj rundi tehničkim nokautom okončao meč.

'Nadam se da sam zabavio navijače, možda je sudac trebao pustiti borbu, samo sam bio malo umoran. Šteta što nije pustio da me nokautira kao čovjeka. Sjajan je taj Mayweather, nije pretjerano brz ni jak, ali je nevjerojatno kompaktan. Mislio sam da ga imam u prvim rundama', rekao je Irac.

  • +22
Floyd Mayweather Jr. vs Conor McGregor Izvor: Reuters / Autor: Joe Camporeale