svi nalazi negativni

Lažna panika u Realu, medij blizak 'kraljevskom klubu' objavio vijest o zaraženom igraču, a odmah reagirali iz Modrićevog kluba

23.09.2020 u 09:20

Bionic
Reading

Madridski Real novu je sezonu otvorio u San Sebastianu kod Real Sociedada. 'Kraljevi' se baš nisu proslavili jer u obranu naslova krenuli su osvajanjem tek jednog boda. No, još veća neugodnost dočekala ih je pri povratku u Madrid, jer španjolski su mediji pustili vijest kako je na koronavirus pozitivan igrač prve momčadi

Remijem 0:0 Real je ušao u novu sezonu, a s obzirom na to da Zidaneova momčad brani naslov, sigurni smo da se u glavnom španjolskom gradu očekivalo puno više.

Međutim, u vrijeme kada svakog dana slušamo vijesti o broju zaraženih i širenju koronavirusa, onda se puno više pozornosti pridaje takvim novostima, a španjolska Marca izvijestila je da se na popisu zaraženih nalazi i Modrićev suigrač, (ime ne objavljujemo zbog Zakona o zaštiti podataka - GDPR-a), kojeg mnogi u budućnosti vide kao njegovog nasljednika.

Prema pisanju Marce, taj je nogometaš bio pozitivan na posljednjem testiranju te je morao ići u desetodnevnu samoizolaciju.

Ipak, tijekom srijede brzo su reagirali iz Reala te putem svojih profila na društvenim mrežama objavili kako je vijest lažna.

Spomenuti igrač, koji je igrao u Realovoj prvoj momčadi do 68. minute, imao je dakle, kako Španjolci kažu 'lažno pozitivni' test u ponedjeljak, što je izazvalo strah da nije zarazio suigrače i protivnike.

Ipak, najnovija Realova objava, nakon što su dodatnim testovima u utorak popodne podvrgnuti svi igrači, pa tako i navodno pozitivni igrač, pri čemu je i njegov test bio negativan, pokazuje da nema bojazni od toga da je bio širitelj zaraze na spomenutoj utakmici.