LOŠ POČETAK SEZONE

Drama Slavena Bilića s nesretnim završetkom; ovo je novi težak udarac za bivšeg hrvatskog izbornika

22.09.2020 u 22:18

Bionic
Reading

U trećem kolu engleskog Liga kupa WBA je ispao od Brentforda poslije izvođenja jedanaesteraca 4:5 (2:2)

U trećem kolu engleskog Liga kupa WBA je ispao od Brentforda poslije izvođenja jedanaesteraca 4:5 (2:2) Nastavljaju se muke po Slavenu Biliću. Njegov WBA je poslije dva odigrana kola engleskog prvenstva na začelju ljestvice bez ijednoig boda i gol razlikom 2:8, on je i isključen protiv Evertona zbog čega je FA protiv njega pokrenuo disciplinski postupak, a sada se hrvatski trener oprostio i od Liga kupa.

WBA je ispao u trećem kolu ovog natjecanja od Brentforda poslije izvođenja jedanaestercaca nakon što je regularni dio završio 2:2.

Najprije je Robson-Kanu u 56. minuti pogodio s bijele točke za 1:0 WBA. Samo dvije minute kasnije gosti su izjednačili preko Marcondesa. U 66. minuti novi kazneni udarac za WBA, a Robson-Kanu bio je precizan za novo vodstvo. No za 2:2, također sbijele točke pentirao je Marcus Forss.

Kod izvođenja jedanaesteraca za Brentford su pogađala sva petorica igrača, kod Bilićeve momčadi nesretnik koji je promašio bio je Diangana.

Četvrtoligaš Newport je iznenadio drugoligaša Watforda i na svom stadionu slavio sa 3:1, dok je West Ham s uvjerljivih 5:1 porazio Hull, iako je uoči dvoboja ostao bez glavnog trenera Davida Moyesa i dvojice igrača koji su bili pozitivni na testiranju na Covid-19.