vatreno srce

Ovakvu priliku ne smijete propustiti, jer tko ne bi poželio imati pravi i nošeni dres Luke Modrića, Ivana Perišića, Domagoja Vide...

11.10.2021 u 08:47

Bionic
Reading

Ovog ponedjeljka od 20.45 u osječkom Gradskom vrtu, hrvatska nogometna reprezentacija domaćin je slovačkim nogometašima, a dvoboj se igra za bodove kojima se traži put prema završnici svjetskog prvenstva u Kataru sljedeće godine. Naravno, svi očekujemo pobjedu Dalićevih igrača, koji su pak još jednom odlučili nesebično sudjelovati u humanitarnoj akciji, zajedno s hrvatskim navijačima

Prava poslastica za kolekcionare i sve ljubitelje popularnih dresova hrvatske nogometne reprezentacije! Na stranici www.matchwornshirt.com počet će humanitarna aukcija na kojoj će se nuditi nošeni dresovi hrvatskih reprezentativaca s kvalifikacijske utakmice za SP 2022. protiv Slovačke u Osijeku, prenosi službena stranica Hrvatskog nogometnog saveza.

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija postala prva na svijetu koja je nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice (Hrvatska - Mađarska, kvalifikacije za Euro 2020) ustupila online aukciji u humanitarne svrhe i pritom prikupila više od 30 tisuća eura za Zakladu Vatreno srce, a potom to isto učinila, ali prvi put na jednom velikom natjecanju (Hrvatska - Španjolska, osmina finala Eura 2020), tradicija se nastavlja.

Svi hrvatski reprezentativci koji budu u zapisniku utakmice protiv Slovačke, ustupit će svoje dresove za spomenutu aukciju, a njihova početna cijena bit će 89 eura. Zakladu Vatreno srce osnovali su i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život.

Aukcija na kojoj će se nuditi nošeni dresovi hrvatskih reprezentativaca s utakmice protiv Slovačke počet će s prvim sučevim zviždukom, a završiti 24. listopada u 16 sati po srednjoeuropskom vremenu. Svi dresovi su profesionalno dezinficirani izlaganjem ultraljubičastom zračenju, što znači da su s njih uklonjeni svi eventualni tragovi virusa, bakterija i DNA materijala, ali su sačuvali sve ostale elemente nošenog dresa, uključujući izvezene zastave Hrvatske i Slovačke i datum odigravanja utakmice na prednjoj strani dresa.

Uključite se u aukciju na internetskoj stranici www.matchwornshirt.com/club/croatia, podržite rad Zaklade Vatreno srce i priuštite sebi ili svojim najmilijima uspomenu za cijeli život! Dres aktualnih svjetskih doprvaka vrijedi imati u svojoj kolekciji, zar ne?