PROMJENE NA KLUPI

[ANKETA ] Novi potres na Poljudu; Zoran Vulić više nije trener Hajduka

27.11.2018 u 09:58

Bionic
Reading

Novi potres na Poljudu. Hajduk je još jednom promijenio trenera glavne momčadi i Zoran Vulić je postao bivši

Zoran Vulić od utorka više nije trener Hajduka, klupu prve momčadi preuzet će Siniša Oreščanin, trener koji je do sada vodio Hajduk II. Prvu utakmicu na klupi Bijelih Oreščanin imat će u subotu protiv Rudeša.

U ovom mandatu trener Vulić vodio je 11 prvenstvenih i Kup utakmica, pri tom je ostvario pet pobjeda, četiri remija i dva poraza. Sveukupno je trener Vulić kao trener Bijelih vodio 167 utakmica upisavši 106 pobjeda, 30 remija i 31 poraz.

'Hajduk se zahvaljuje gospodinu Vuliću na svemu učinjenom za Hajduk, želimo mu puno sreće, zdravlja i sportskog uspjeha u budućnosti', stoji na web stranici kluba.

Splitskom strategu glave je došao remi sa Slaven Belupom na Poljudu u nedjelju, ali to zasigurno nisu jedini razlozi njegove smjene.

Vulić je zapravo bio 'vatrogasac', klupu Hajduka preuzeo je sredinom rujna umjesto Željka Kopića, u dosta teškoj situaciji, ali na rezultatskom planu kao i na igri napravljen je premali pomak što nikako nije moglo zadovoljiti ambicije 'bilih'.

Isto tako Vulić nije šutio nego je govorio uvijek ono što mu je bilo na pameti. Prečesto je tražio alibije za slabe rezultate (ponekad bio u pravu), ali najveći grijeh mu je zasigurno bio što je kritizirao vlastite igrače, a neke čak i prozvao da ne žele igrati iako su dobili zeleno svjetlo od liječnika.

To iznošenje 'prljavog veša' iz svlačionice bio je njegov početak kraja. No Vuliću nije bilo lako nije on selekcionirao momčad koja je uoči sezone ostala bez važnih igrača, uz to zbog problema s navijačima Hajduk igra na Poljudu bez gledatelja do kraja jesenske sezone... Previše toga ne štima u splitskom klubu, a ceh je opet platio trener.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 15. kolo, HNK Hajduk - NK Slaven Belupo Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo