SUOSJEĆAMO!

Neymar nakon poraza od Hrvatske opisao svu patnju i bol: Uništen sam, ovo me je paraliziralo na deset minuta...

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 11.12.2022 11:35
  • Objavljeno 10.12.2022 u 21:15
Bionic
Reading

Brazilci su već napustili Katar. Poraz od Hrvatske u četvrtfinalu natjerao ih je na raniji povratak kućama. No, daleko od toga da su već zaboravili što im se dogodilo u petak i kako im je Hrvatska uskratila borbu za šesti naslov svjetskog prvaka

Posebno emotivan bio je Neymar, najveća zvijezda Selecaa, i najskuplji igrač u povijesti nogometa.

Zabio je Neymar gol u sudačkoj nadoknadi prvog dijela produžetka. Ali Petković je uzvratio u 117., i odveo utakmicu do penala. A tamo je opet briljirao Dominik Livaković. Bilo je to dovoljno da Brazilci u suzama legnu na travnjak.

Koliko je bilo bolno, najbolje potvrđuju Neymarove riječi.

'Psihički sam uništen. Ovo je bez sumnje poraz koji me najviše boli, koji me paralizirao na deset minuta, a odmah nakon toga pao sam u neprekidni plač. Boljet će još dugo, nažalost. Borili smo se do kraja. Moji suigrači mogu biti ponosni na sebe, jer zalaganja i predanosti nije nedostajalo.

Ova skupina igrača je to zaslužila, mi smo to zaslužili, BRAZIL je to zaslužio... Ali to nije bila BOŽJA volja! Bilo je vrijedno svake žrtve osjetiti ljubav svakog od njih unutar terena... Hvala svima na podršci našoj momčadi. 

Nažalost, nije upalilo... Boljet će još dugo, dugo. Hvala ti na svemu moj Bože, sve si mi dao, pa se ne mogu žaliti. Samo hvala što brineš za mene. Tebi uvijek pripada svaka čast i slava, bez obzira na okolnosti'.

  • +41
SP Katar: Hrvatska - Brazil Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal