SAMO ZA TPORTAL

Nenad Bjelica po prvi put otkrio važnu novost i što se krije iza svih napisa o mogućem preuzimanju Fenerbahčea

01.05.2020 u 09:00

Bionic
Reading

Donedavni Dinamov trener, Nenad Bjelica, po svemu sudeći neće još dugo biti bez posla. Turski mediji već danima pišu kako je jedan od najuspješnijih trenera 'modrih' na radaru Fenerbahčea, a ovog petka potvrdio nam je to i sâm Bjelica

Prije nešto više od dva tjedna, Dinamo je sporazumnim dogovorom raskinuo ugovor s trenerom Nenadom Bjelicom, koji je nakon 49 godina prekinuo post 'modrih' bez nastupa u tzv. europskom proljeću.

>> Ovaj poziv iz Španjolske posve je iznenadio Nenada Bjelicu: Naježio sam se od emocija

No, već tada krenula su brojna medijska nagađanja gdje bi Bjelica mogao nastaviti karijeru, a najuporniji su bili turski mediji, koji su tvrdili kako bi to mogao biti Fenerbahče.

Bjelica, koji nikad nije živio od medijske promocije, već svog rada i korektnog odnosa, demantirao je svaki kontakt, jer ga nije ni bilo. Sve do srijede navečer.

'Da, mogu samo potvrditi da smo razgovarali u srijedu navečer. Bio je to prvi službeni kontakt. I to je to, odnosno sve što je novo po tom pitanju', potvrdio je za tportal 48-godišnji nogometni stručnjak, koji je u rujnu 2018. godine, u skupinama Europske lige, na Maksimiru slavio protiv Fenera 4:1, uz golove Ivana Šunjića, dva Izeta Hajrovića i Danija Olma.

Ta je partija očito bila dojmljiva Turcima, koji su sada dočekali prigodu da bez odštete dovedu ovog trenera.

Naravno, to što su Bjelica i čelnici Fenera razgovarali, još uvijek ništa ne znači.

  • +9
Nenad Bjelica Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić