U FRANKFURTU OGORČENI

Navijači se okrenuli protiv Nike Kovača: Glasni zvižduci usred Münchena!

29.04.2018 u 16:44

Bionic
Reading

Na Allianz Areni tijekom dvoboja Bayerna i Eintrachta domaći navijači nisu pretjerao euforično dočekali Niku Kovača koji će preuzeti klub sljedeće sezone, dok mu je dio gostujućih zviždao, unatoč svemu dobrome što je napravio s klubom iz Frankfurta...

Težak poraz 4:1 u Münchenu bio je nastavak loših rezultata Nike Kovača u Bundesligi koji su započeli nakon što je potvrdio da će sljedeće sezone voditi Bayern.

  • +25
Niko Kovač - novi trener Bayerna Izvor: Profimedia / Autor: Pixathlon/SIPA

U Eintrachtu su bili ogorčeni jer je ta vijest procurila tako rano u javnost, a sezona je bila u svom ključnom dijelu i bojali su se da bi se to moglo osjetiti na rezultatima, što se upravo i dogodilo.

Klub iz Frankfurta je zabilježio tri poraza u nizu i sad mu opasno visi plasman u Europsku ligu, a donedavno se borio čak i za mjesto u Ligi prvaka.

Kako javljaju njemački mediji, sve je to utjecalo na navijače Eintrachta koji su čini se zaboravili sve dobro što je Kovač napravio s njihovim klubom, a na Allianz Areni čak su mu i zviždali kad je službeni spiker pročitao njegovo ime.

Što se pak navijača Bayerna tiče, oni su svog novog stratega dočekali prilično hladno, svjesni da se tek treba dokazati na čelu njihovog velikog kluba.

U svakom slučaju, pritisak na bivšeg hrvatskog izbornika raste, a još nije niti sjeo na vruću klupu...