nesretni montella

On je trenerski tragičar: Otkaz u dva velika kluba u istoj sezoni!

28.04.2018 u 09:41

Bionic
Reading

Vincenzo Montella neće po dobrome pamtiti ovu nogometnu sezonu, jer nakon što je dobio otkaz u Milanu isto mu se sada događa u Sevilli...

Talijanski 43-godišnji bivši nogometaš prije samo godinu dana bio je na glasu kao perspektivan mladi stručnjak, a onda su kola krenula nizbrdo.

  • +10
Kup kralja, Sevilla - Barcelona Izvor: Pixsell / Autor: gtres/Gtres/PIXSELL

Montella je posrnuo na čelu ambicioznog projekta Milana koji na travnjaku nije zaživio i dobio je otkaz već tijekom jesenskog dijela ove sezone. No, Sevilla je vidjela u njemu potencijal i ubrzo ga dovela na svoju klupu, a on joj se odužio izbacivanjem Manchester Uniteda iz Lige prvaka, kao i plasmanom u finale Kupa kralja.

Nesretnom Vincenzu to neće biti dovoljno da izbjegne otkaz, jer je u finalu Kupa izgubio s visokih 5:0 od Barcelone, a ovog petka doživio je poraz 2:1 kod Levantea te došao do serije od devet utakmica bez trijumfa s Andalužanima.

Sevilli sada visi nastup čak i u Europskoj ligi sljedeće sezone, a španjolski mediji Montellu su već prekrižili i tvrde da će tijekom vikenda biti potvrđeno da je izgubio posao i u drugom velikom klubu kojeg je vodio ove sezone.

Sljedeći klub zasigurno će mu biti neki malo skromniji...