poruka treneru

Kramarić otkrio zašto je baš sada opet eksplodirao na travnjaku!

28.04.2018 u 10:19

Bionic
Reading

Andrej Kramarić naglasio je nakon tri pogotka protiv Hannovera kako mu godi što ga je trener Hoffenheima napokon vratio u vrh napada, na poziciju koja mu najviše odgovara...

Naš 26-godišnji napadač zabio je ovog petka svoj drugi hat-trick otkad je potpisao za Hoffenheim, prvi u sklopu Bundeslige i definitivno je bio igrač utakmice tijekom pobjede 3:1 protiv Hannovera.

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kramarić je ovim golovima stigao do njih 12 u sezoni, što je odličan učinak s obzirom da je često bio žrtvovan zbog suigrača, preuzimajući ulogu džokera s klupe ili igrajući na poziciji krila.

To bi se moglo promijeniti u završnici Bundeslige, jer Hoffenheim s Bayerom vodi žestoku borbu za četvrtu poziciju koja jamči nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone i treneru Julianu Nagelsmannu potreban je najbolji mogući Andrej kako bi pobjednički niz bio nastavljen.

Hrvatski reprezentativac nakon susreta naglasio je kako je baš taj povratak na prirodnu poziciju bio ključan kako bi opet eksplodirao na terenu.

'Koristilo mi je što sam se vratio u vrh napada, to je bila dobra odluka,' poslao je suptilnu poruku Andrej Kramarić svom treneru u nadi da će ga zadržati na istoj poziciji i u sljedećim utakmicama.

U svakom slučaju, njegov uspon forme odlična je vijest za izbornika Dalića uoči SP-a u Rusiji. Uostalom, Kramarićevi golovi protiv Ukrajine odveli su našu reprezentaciju na veliku nogometnu smotru...