Ovo je nevjerojatno

[FOTO] Nastavlja se prokletstvo Tima Wernera; napadač Chelsea u četiri minute promašio dvije prilike koje je bilo nemoguće fulati

29.05.2021 u 21:57

Bionic
Reading

Timo Werner imao je dvije stopostotne šanse za zabiti, ali obje je prokockao

Kai Havertz zabio je za vodstvo Chelseaja u finalu Lige prvaka. Havertz je zabio u 43. minuti i doveo londonski sastav u prednost nad Manchester Cityjem, ali Chelsea je mogao voditi i ranije. U prvih 15 minuta moglo je biti 2:0 za tamno plave.

Glavni tragičar u prvih 45 minuta bio je Timo Werner koji kao da je uklet. Na samom startu se našao u dvije odlične šasne, no obje je promašio. Upravo ga je kasniji strijelac gola Kai Havertz uposlio i izbacio u izglednu priliku. Werner se našao na desetak metara od gola Cityja i kada je izgledalo da će zakucati u gol, on je promašio loptu i upropastio svoju veliku priliku.

Druga velika prilika stigla mu je samo četiri minute kasnije. U 14. minuti gotovo jednaka situacija kao koju minutu ranije. Chelsea je povukao kontru, lopta je došla do Havertza koji je opet na 10-ak metara od gola pronašao Wernera. Nijemac je ovoga puta pogodio loptu, ali previše traljavo da bi savladao Edersona.

Na kraju je Havertz odustao od dodavanja i sam odlučio zabiti gol. Havertz je primio jednu dubinsku loptu od Mounta i pobjegao između Zinčenka i Diasa, pa prošao i vratara Edersona i zabio u praznu mrežu. Pitanje je bi li Werner i ovo zabio, čovjek baš nema sreće...

  • +33
Finale Lige prvaka: Manchester City - Chelsea Izvor: EPA / Autor: Carl Recine / POOL