Liga prvaka

Thomas Tuchel iskreno progovorio o jako velikom problemu Chelseaja uoči finala s Manchester Cityjem pa igračima poručio što točno želi od njih

29.05.2021 u 12:14

Bionic
Reading

Chelsea i Manchester City u 21 sat igraju finale Lige prvaka, a tijek susreta pratite uživo na tportalu

Chelsea će večeras u 21 sat u finalu Lige prvaka odmjeriti snage s Manchester Cityjem. Pep Guardiola je u najavi rekao kako vjeruje da će bolji pobijediti i da ih čeka spektakl, a svoje viđenje uoči utakmice ponudio je i trener Chelseaja Thomas Tuchel. Chelsea ima dosta problema s realizacijom šansi.

'To pitanje se postavlja skoro svaki tjedan i prije svake utakmice. To je priča u koju moramo uložiti svu našu energiju kako bi se popravila. To je možda i najteže pitanje jer je na kraju sve stvar konverzije. Kreiramo prilike u kritičnim područjima, imamo te očekivane golove, ali ne pretvaramo šanse. Nije lako upozoriti igrače na to, a održati im samopouzdanje. Napadači su ovisni o svom uspjehu i moraju ga osjetiti', kaže Tuchel pa ipak nastavlja u vedrijem tonu:

'Ovo je jedan od najljepših tjedana koje u nogometu možete imati. Jedine ste dvije ekipe koje još treniraju. Ovo je jako posebno. Nadam se da igrači imaju vremena da to shvate, da se povežu sa svojom prošlošću kada su bili dječaci u parku s loptom i sanjali da postanu profesionalci. Ovo je trenutak da se toga sjete. Zbog ovoga radimo ovaj posao.'

Tuchel je za kraj poručio igračima da se opuste i uživaju u svojem snu.

'Zašto ovo radiš? Zašto je taj san bio toliko velik? Sad je vrijeme da se povežeš s dječakom u sebi, da osjetiš istu glad i sreću kako bi ispunio svoj san', poručio je Tuchel.

Novi sportski paket MAXtv usluge – MAX Arena 2 MAXtv usluga bogatija je za novi sportski paket, MAX Arena 2, koji korisnicima donosi vrhunske sportske sadržaje. Hrvatski Telekom kontinuirano širi svoju programsku ponudu kako bi korisnicima u svakom trenutku nudio kvalitetan i atraktivan sadržaj, a novi sportski paket MAX Arena 2 donosi upravo to – MAX Arena 2 sadržava Arenasport 7-10 kanale koji nude još više uzbuđenja uz premium sportska natjecanja Lige prvaka, Europske konferencijske lige, dodatnih utakmica NBA, portugalske i francuske lige, i sve to uz HD kvalitetu slike. Više informacija OVDJE.