gotovo je

Nakon što je otišao Nenad Bjelica, Kevin Theophile-Catherine je napokon donio odluku hoće li ostati ili odlazi iz Dinama

19.04.2020 u 09:49

Bionic
Reading

Kevin Theophile-Catherine ipak će potpisati novi ugovor s Dinamom

Kevin Theophile-Catherine je u Dinamo stigao na ljeto 2018. godine iz Saint-Etiennea i od tada pružio brojne sjajne partije u modrom dresu, ali i napravio potez koji će mu navijači teško zaboraviti kada je skrivio penal protiv Šahtara u sudačkoj nadoknadi u Ligi prvaka na Maksimiru.

Retrospektivno je vjerojatno navijače i igrače Dinama poštedio još veće zaraze koronavirusom jer bi 'modri' nastavili u Europi, ali i dalje mu taj potez nitko ne može zaboraviti. Za Dinamo je do sada u 52 utakmice zabio dva gola i upisao dvije asistencije, a od početka aktualne sezone se s njim pregovara oko produljenja ugovora koji vrijedi do ljeta ove godine.

Kako je Theophile-Catherine odgađao s potpisom novog ugovora, tako se sve više nagađalo kako bi uskoro mogao napustiti klub, a spominjao se i povratak u rodnu Francusku. Ipak, Sportske novosti sada pišu kako je došlo do velikog preokreta i da će 30-godišnji francuski stoper potpisati novi ugovor s Dinamom, a pristaje i na smanjenje plaće zbog koronavirusa.Modri su tako izgleda riješili jednu važnu stavku uoči iduće sezone.

Osim toga, Dinamo je uspio postići i dogovor s igračima oko smanjenja plaće pa su na isto pristali i Dominik Livaković, Arijan Ademi, Bruno Petković, Mislav Oršić, Damian Kadzior i Sandro Kulenović, a ostaju još samo Izet Hajrović, Mario Gavranović i Francois Moubandje za koje se vjeruje da će potpisati smanjenje, ali i da bi uskoro mogli napustiti klub.