UZBUNA U MADRIDU

Nakon što je Modrić rekao treneru Reala sve u lice doznaje se koje poznato ime dolazi na klupu

09.10.2018 u 10:00

Bionic
Reading

Nogometaši Real Madrida predvođeni trenerom Julenom Lopeteguijem u velikoj su krizi. Luka Modrić, najbolji nogometaš svijeta i društvo, četiri utakmice u nizu su bez pobjede uz dodatak kako su upisali čak tri poraza. Potraga za Lopeteguijevim nasljednikom je krenula, a već su se pojavili potencijalni nasljednici

Nakon poraza u Ligi prvaka od moskovskog CSKA 1:0 nogometaši Real Madrida poraženi su u posljednjem kolu La Lige od Alavesa golom u sudačkoj nadoknadi. Nakon serije loših rezultata i neprepoznatljive igre malo je reći kako se na Santiago Bernabeuu oglasilo zvono za uzbunu.

Kako smo već pisali, procurilo je kako su Luka Modrić i Julen Lopetegui imali žestok razgovor nakon poraza protiv Alavesa te kako se doznaje da hrvatski kapetan – koji navodno zbog umora dobiva minutažu na kapaljku - ne bi imao ništa protiv da uprava kluba potjera trenera. Navodno je, kako piše španjolski Don Balon, Modrić u lice rekao Lopetegui što mu sve zamjera otkad je preuzeo madridsku klupu, a ako je ta informacija točna onda je jasno kako bi Real uskoro mogao imati novog trenera.

Luka i Vanja Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Neki španjolski novinari doznaju kako bi prelazno rješenje mogao biti angažiranje Santiaga Solarija, trenera juniorske momčadi Reala, ali je procurilo i jedno poznato ime koje navodno žele čelnici kraljevskog kluba.

Tako španjolski dnevnik AS doznaje kako bi uskoro na klupu Real Madrida mogao stići novi trener - Antonio Conte. Navodno je sve spremno za dolazak karizmatičnog talijanskog stručnjaka koji je nedavno dobio otkaz u engleskom Chelseaju. Podatak kako je Conte u Chelsea stigao 2016. godine te kako je već u prvoj sezoni osvojio titulu prvaka Engleske ipak ima određenu težinu i možda se upravo on pokaže kao idealno rješenje za Modrića, Ramosa i društvo. U slučaju novih poraza Reala teško je očekivati kako će Lopetegui dočekati El Clasico koji se 28. listopada igra u Barceloni.

  • +3
Liga prvaka: CSKA M. - Real M. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.