Novi Hrvat u Premier ligi

Nakon što je Bilić jasno rekao što misli o hrvatskom veznjaku, sada se oglasio i Filip Krovinović i otkrio što za njega znači povratak u WBA

30.09.2020 u 06:50

Bionic
Reading

Engleski nogometni prvoligaš WBA kojeg vodi Slaven Bilić na još jednu godinu je posudio hrvatskog veznjaka Filipa Krovinovića iz Benfice

Engleski nogometni prvoligaš kojeg vodi nekadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, West Bromwich Albion, na još jednu godinu je posudio hrvatskog veznjaka Filipa Krovinovića iz Benfice. Krovinović je i prošle sezone igrao za Bilićevu momčad i u 40 utakmica u drugoj engleskoj ligi postigao tri gola. Sada će Biliću pomoći i u Premier ligi.

'Napokon sam opet sa svojom ekipom. Od malena sam sanjao, poput mnoge djece, da igram u Premier ligi, najboljoj ligi na svijetu. Sada se to napokon događa. Moji snovi se ostvaruju', napisao je Krovinović na Instagramu pa dodao:

'Izuzetno sam sretan i ponosan na svoje suigrače, osoblje kluba, navijače i sve ostale u WBA zbog uspjeha koji smo postigli. Ponosan sam i na sebe, svoju obitelj i prijatelje jer smo od početka znali da ću jednoga dana, svojim marljivim radom, doći do te razine i nikada neću odustati. Bit će mi čast biti jedan od ne previše hrvatskih igrača u Premier ligi', zaključio je Krovinović u objavi.

Njegov i Bilićev WBA je nakon tri odigrana kola na 17. mjestu prvenstvene ljestvice sa samo jednim osvojenim bodom, dok 18. Burnley ima priliku da ih preskoči jer ima i utakmicu manje.

'Za Krovinovića sam rekao i prije i to ne krijem - on nam je prioritet. Činim sve da ga zadržim i on ne bi smio biti tema. Postoji želja s obje strane, njemu je ovdje lijepo, imao je super sezonu. Trebamo samo riješiti stvari s Benficom. Filip je užasno bitan za ekipu, i kao igrač i kao čovjek', rekao nam je još početkom rujna Slaven Bilić koji je sada napokon dočekao povratak svoje zvijezde.

View this post on Instagram

Finally back with my crew !! Since I was a little kid I’ve dreamed, like a lot of kids, to play in a Premier league - the best league in the world. And now it’s finally happening, my dreams are coming true. That’s why I’m so extremly happy and proud of my teammates,staff,fans and everybody else at @wba because of the success that we’ve made. I’m also proud of myself, my family and friends because we knew from the beginning that I‘m going to reach this level one day with my hard work and never giving up ! It will be an honour to be one of not too many Croatian players in Prem that will represent my country. Cant wait to get started 🔵⚪️👌🏼 Finalmente estou de regresso, perto dos meus companheiros! Desde criança que sonhava, como muitas outras crianças, jogar na Premier League - a melhor liga do mundo. Agora, finalmente, está tudo a acontecer, os meus sonhos estão a tornar-se realidade. Por todo o sucesso que alcançámos estou extremamente feliz e orgulhoso dos meus companheiros de equipa, equipa técnica, fãs entre muitos mais que fazem parte do WBA. Também estou orgulhoso de mim mesmo, da minha família e dos amigos, porque sabíamos desde o início que um dia chegaria a este nível, com todo o meu trabalho e persistência! Será uma honra representar o meu país, já que sou um dos poucos jogadores croatas no Prem. Mal posso esperar para começar 🔵⚪👌🏼

A post shared by Krovi 😄⚽️ (@filipkrovinovic) on