povratak na otok

Ovakav doček ni Krovinović nije očekivao, a tek kada se sjetimo što je sve Slaven Bilić pričao o njemu

29.09.2020 u 13:15

Bionic
Reading

Iako nam je još prošlog četvrtka potvrđeno da će Filip Krovinović i ovu sezonu nositi dres West Bromwich Albiona, zbog zauzetosti njegova menadžera Marjana Šišića, koji je dovršavao transfer Joška Gvardiola u RB Leipzig, ovog je utorka i stavljen potpis na papir te je Slaven Bilić i službeno dobio igrača na kojem je inzistirao

Filip Krovinović vraća se na mjesto sreće, to jest u West Bromwich Albion Slavenu Biliću, u kojem je prošle sezone imao važnu ulogu na putu ulaska u Premier ligu.

'Za Krovinovića sam rekao i prije i to ne krijem - on nam je prioritet. Činim sve da ga zadržim i on ne bi smio biti tema. Postoji želja s obje strane, njemu je ovdje lijepo, imao je super sezonu. Trebamo samo riješiti stvari s Benficom. Filip je užasno bitan za ekipu, i kao igrač i kao čovjek', početkom rujna rekao nam je Slaven Bilić.

>> Slaven Bilić otvoreno o stanju u Hajduku, Tudoru kao treneru, a na poseban način dotakao se Messija i Modrića: Imam ja moć, pita me se nešto

Sada se Biliću ta želja napokon ispunila, a nova jednogodišnja posudba, ali bez prava prvokupa. Benfica je još prošlog četvrtka odobrila taj posao, a ovog je utorka i formaliziran cijeli posao.

Doduše, neki portugalski mediji prenose kako će WBA otkupiti Krovinovića na kraju sezone za 7,8 milijuna eura, jer dosad su ga platili 3,3.

Ipak. to je u ovom trenutku najmanje važno. Važno je samo da su Krovinović i Bilić opet na istom 'zadatku', to jest na putu koji bi WBA-u trebao osigurati ostanak u Premier ligi.

Krovinović je prošle sezone, u Championshipu upisao  40 nastupa, pri tom zabivši tri gola i dodavši četiri asistencije te je bio jedan od zaslužnih za promociju Premiership.

A koliko je bio važan i za atmosferu u momčadi, svjedoči ovaj video njegova suigrača Matheusa Pereire.