BIT ĆE TU SVEGA

Nakon povratka s Eura prekinuti pregovori s nezamjenjivim hrvatskim reprezentativcem; iz zasjede 'vrebaju' čak tri europska velikana

03.07.2021 u 15:03

Bionic
Reading

Marcelo Brozović (28) trebao je ovih dana riješiti svoju budućnost s Interom, ali pregovori su prekinuti i hrvatski veznjak mogao bi ovoga ljeta promijeniti klub te završiti u nekom drugom europskom velikanu

'Broz' je prošle sezone osvojio naslov talijanskog prvaka s Interom (prvi poslije 2010.) te tako prekinuo devetogodišnju dominaciju Juventusa. Bez obzira na svoje problematično ponašanje van terena, bio je važan kotačić u momčadi koju je tada vodio Antonio Conte i smatrao je da je zaslužio još bolji ugovor od ovoga koji mu jamči 3,5 milijuna eura godišnje.

U klubu su odlučili sačekati da prođe Euro, na kojem se naš veznjak nije proslavio, barem prema statističkim podacima o čemu više čitajte OVDJE, pa onda s njime sjesti za stol.

Novi trener Simone Inzaghi želio je zadržati Brozovića u svlačionici, na San Siru su mu odlučili ispuniti želju te podići Brozoviću plaću na pet milijuna eura, ali sve je puklo, jer to očigledno nije bilo dovoljno.

Za karijeru Brozovića više se ne brine njegov dugogodišnji menadžer Miroslav Bičanić, stvar u ruke je uzeo otac samog igrača koji smatra da hrvatski reprezentativac zaslužuje šest milijuna eura. Nije poznato kada i hoće li se pregovori nastaviti, ali Inter nema previše vremena, jer Brozoviću je ostala još samo jedna godina ugovora.

  • +78
Hrvatska - Španjolska, osmina finala Eura, 2021. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Prema pisanju talijanskih medija zainteresirani klubovi su redom svi europski velikani, Barcelona, Manchester United i Liverpool koji su spremni iskeširati oko 30-ak milijuna eura za odštetu i prihvatiti Brozovićeve uvjete, a konačni rasplet trebao bi biti poznat sljedećeg tjedna.  

Inače, 'Broz' je sa 40 milijuna eura prema transfermarktu, naš drugi najvredniji igrač, odmah iza Matea Kovačića koji je procijenjen na 45 milijuna.