Bravo, kapetane!

Talijanski wunderkind nije skrivao oduševljenje Lukom Modrićem i njegovom gestom koju će pamtiti do kraja života: 'To me duboko dirnulo'

02.07.2021 u 14:58

Bionic
Reading

Nicolo Zaniolo ispričao je kako ga je Luka Modrić dirnuo velikom gestom i pokazao o kakvom se čovjeku radi

Mladi talijanski nogometaš i jedan od onih koji dolaze, 21-godišnji Nicolo Zaniolo, zbog teških ozljeda je propustio skoro cijelu 2020. godinu. Najprije je u siječnju prošle godine potrgao križne ligamente na desnom koljenu i morao se od toga oporavljati više od šest mjeseci, a onda su uslijedili novi problemi.

U rujnu 2020. godine otišli su mu i ligamenti lijevog koljena zbog čega je propustio i Euro s Italijom. Romin ofenzivac je jedan od najvećih svjetskih talenata i s 21 godinom već vrijedi 40 milijuna eura. Njegove vještine hvalili su brojni stručnjaci, ali i ostali igrači među kojima je i kapetan Hrvatske i motor Reala Luka Modrić.

Kapetan Vatrenih je u više navrata pohvalio mladog Talijana, a Zaniolo je otkrio kako je Luka i stupio s njim u kontakt. Modrić je mladom Talijanu poslao poruku podrške zbog ozljeda koje su ga zadesile.

'Duboko su me dirnule poruke od igrača kao što su Luka Modrić i Memphis Depay. To su stvari zbog kojih sam zadovoljan. I Carlo Ancelotti me pokušao utješiti u najtežim trenucima', rekao je Zaniolo za Gazzettu dello Sport.

Kako s Italijom nije mogao na Euro, Zaniolo je najveći navijač svoje reprezentacije. Ne skriva da mu je velika želja zaigrati na Mundijalu iduće godine.

'Navijam za Italiju ispred TV-a kao lud. Belgija ima Lukakua i on je fenomenalan, ali mi imamo igrače koji će ih staviti na muke. Iduće je godine Svjetsko prvenstvo i ne skrivam da želim zaigrati na njemu', poručio je Zaniolo.