Treći klub u karijeri

Sergio Ramos ima novi klub; donedavni kapetan Reala ovu ponudu nije mogao odbiti, a presudila je želja za osvajanjem Lige prvaka

02.07.2021 u 12:46

Bionic
Reading

Sergio Ramos je navodno sve dogovorio s PSG-om u kojem će nastaviti karijeru

Sergio Ramos ima novi klub. Dugogodišnji kapetan Real Madrida nedavno se rastao sa svojim klubom i sada je u potrazi za novim angažmanom koji je navodno i pronašao u Parizu. Francuski i španjolski mediji pišu kako je dogovorio odlazak u PSG i kako su u tijeku završni pregovori i poslovi prije potpisa i predstavljanja.

Ramos bi navodno trebao potpisati na dvije godine, a zbog PSG-a je odbio čak i bogatiju ponudu iz Engleske gdje su ga željela dva velikana. Rene Ramos, brat i menadžer donedavne zvijezde Reala, je u Parizu i dogovara zadnje detalje i uskoro bismo trebali Ramosa vidjeti u novom dresu.

U Parizu ga čeka moćna ekipa s Neymarom, Mbappéom, Donnarummom, Keylorom Navasom, Angelom Di Marijom, Maurom Icardijem, Marcom Verrattijem, Thiagom Silvom i ostalim zvučnim imenima, a i Ramos i klub se nadaju kako bi njegovim dolaskom mogli napraviti iskorak i u Ligi prvaka koju već neko vrijeme pokušavaju osvojiti.

Ramosu će PSG, ako potpiše za njih, biti treći klub u karijeri. Sjajni 35-godišnji španjolski branič je karijeru započeo u Sevilli iz koje je još 2005. godine prešao u Real Madrid za 27 milijuna eura. Za Real, čiji je bio i kapetan, je odigrao 671 utakmicu i zabio 101 gol, te upisao 40 asistencija da bi ovog ljeta, kad mu je istekao ugovor, ostao slobodan igrač i sada traži novi angažman.