SP KLUBOVA

Najomraženiji čovjek finala; napokon otkriveno zašto je Sergio Ramos dobivao zvižduke od gledatelja

24.12.2018 u 06:47

Bionic
Reading

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos je u finalu Svjetskog prvenstva klubova u Abu Dhabiju bio suočen sa zvižducima, a španjolski mediji otkrivaju zašto je to bilo tako

Dio gledatelja na tribinama uputio je španjolskom reprezentativcu neprijateljski doček.

Real je protiv domaćeg kluba Al Aina slavio s uvjerljivih 4:1, a Ramosu su stizali zvižduci prije, za vrijeme i poslije susreta. Drugim igračima Reala ne, ali njemu da.

Španjolski dnevnik Marca otkriva koji je razlog bio takve reakcije publike.

'Navijači na stadionu zamjerali su mu ozljedu Mohameda Salaha u prošlogodišnjem finalu Lige prvak aprotiv Liverpoola. Egipćanin je ikona arapskog nogometa i nakon incidenta u Kijevu njegovi navijači i dalje osjećaju zamjerke prema španjolskom stoperu', piše ugledni sportski list.

  • +5
Finale klupskog SP-a, Real Madrid - Al Ain Izvor: Pixsell / Autor: FOTO CHEMA REY/UESyndication/PIXSELL/UESyndication/PIXSELL

Zvižudci s tribina inedaili su i Ramosa, nije skrivao razočaranje, a nakon što je zabio treći gol Reala, proslavio ga je  utišavajući navijače s prstom  što je dodatno pogoršalo 'ljubav' koja je dolazila s tribina.

'Meni upućeni zvižduci bili su mi neobjašnjivi. Mislim da bi trebalo postojati poštovanje', komentirao je stoper Reala reakcije s tribina.