BEZ INCIDENATA

Mrki pogledi Miočića i Overeema uoči velikog okršaja

08.09.2016 u 22:11

Bionic
Reading

Aktualni prvak teške kategorije UFC-a Stipe Miočić ovog četvrtka suočio se s Alistairom Overeemom u Clevelandu te naglasio da ne osjeća pritisak zbog borbe pred domaćom publikom...

Amerikanac hrvatskog podrijetla pokazao je u svojem posljednjem meču protiv Fabrizija Werduma da je u stanju pobjeđivati na gostujućem terenu, a ove subote saznat ćemo je li jednako jak i na domaćem, s obzirom da će UFC 203 spektakl i njegova borba s Alistairom Overeemom biti održani u Clevelandu.

Dva dana uoči dvoboja s nizozemskim teškašem na suočavanju i press konferenciji nije bilo incidenata, a Miočić je sportski pružio ruku protivniku, što je Overeem i prihvatio. Također nije bilo ni velikih prijetnji nokautom kakve su se mogle čuti prethodnih mjeseci.

'Svejedno mi je gdje se borim, tu sam da odradim svoj posao,' rekao je Miočić na press konferenciji, odbijajući priznati osjećaj pritiska zbog nastupa pred svojom publikom u Clevelandu.

U petak je na rasporedu vaganje, a dan kasnije i sam okršaj, na priredbi na kojoj će se boriti i Fabrizio Werdum s Travisom Brawnom. Pobjednik tog dvoboja trebao bi postati izazivač budućem prvaku...