JAVIO SE IZ BOLNICE

Mladi igrač Cibone Toni Nakić uspješno se oporavlja nakon hitnog operativnog zahvata

05.10.2021 u 12:46

Bionic
Reading

Akutna upala slijepog crijeva prošle je sezone odvojila od parketa, tada 17-godišnjeg, igrača Zadra Duju Bralu, sada je ista sudbina zadesila i maldog Šibenčanina u dresu Cibone

Mladi igrač Cibone, 22-godišnji Toni Nakić, hitno je operiran u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici Svet Duh.

Klub je u ponedjeljak, na dan utakmice Cibone s Mega Basketom, na Facebooku objavio vijest o operativnom zahvatu kojem je Toni bio podvrgnut.

Od direktora kluba Domagoja Čavlovića tportal je saznaje kako je mladi šibenski košarkaš imao simptome napadaja slijepog crijeva.

'U samom začetku smo prepoznali o čemu je riječ tako da nije bilo ozbiljnijih bolova niti posljedica. Toni je operiran u Setom Duhu i uspješno se oporavlja. Nekoliko dana provest će u bolnici, a potom još tri tjedna biti na kućnom oporavku nakon čega se očekuje njegov povratak u momčad', rekao je Čavlović.

Operirani igrač je nakon operacije poslao poruku navijačima:

'Želim da znate da je sve prošlo u redu i da se veselim brzom povratku na parkete', poručio je Toni i usput poželio sreću suigračima u susretu s Megom. Oni su odigrali hrabro i upravo uz dozu sreće, u neizvjesnoj završnici nakon produžetka slavili, protiv hit momčadi regionalne košarke.

Direktor Cibone je potvrdio kako u ovom trenutku klub ne razmišlja o intervencijama unutar momčadi zbog nepredviđenih zdravstvenih problema mladog Šibenčanina.

Zanimljivo, u studenom prošle godine slijepo crijevo operirao je i talentirani igrač Zadra Duje Brala koji je tada imao 17 godina. Brzo se oporavio i vratio na parket, a u nedjeljnoj pobjedi Zadra protiv Cedevite Junior u sklopu HT Premijer lige bio je jedan od boljih igrača na parketu. Postigao je 12 poena uz dvije asistencije.