ZASLUŽIO JE!

Mislav Oršić na izlaznim vratima Dinama; bit će to još jedan senzacionalni transfer iz Maksimira, jer upiti dolaze iz najjače lige svijeta

26.05.2022 u 10:19

Bionic
Reading

Mislav Oršić je na izlaznim vratima Dinama, napadač hrvatskog prvaka karijeru bi mogao nastaviti u engleskom Premiershipu

Iza hrvatskog reprezentativca još je jedna sjajna, četvrta, sezona u Dinamu s kojim je obranio naslov prvaka HT Prve lige, a mogla bi lako biti i zadnja.

Ovaj 29-godišnji golgeter ima ugovor s 'modrima' do ljeta 2026., ali sada je pravo vrijeme da si ispuni želju i napravi plasman u Europu i to u najjaču ligu svijeta – Premiership.

U zimi je Oršić zamalo završio u Bunleyju, ali je Dinamo ostao čvrst te je zadržati svojeg igrača iako je ponuda iznosila oko deset milijuna eura.

No, sada kada je naslov prvaka osvojen, u Maksimirskoj128 bi mogli izaći ususret svojoj zvijezdi, jer će na njegovo mjesto dovesti Antonija Marina koji je bio na posudbi u Šibeniku.

  • +47
Dinamovi igrači slave titulu prvaka 2022. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Prema pisanju Sportskih novosti zanimanja iz Premiershipa ne nedostaje, četiri kluba su zainteresirana (ne navode se imena), a službene ponude dolazit će od sredine lipnja.

Više o Mislavu Oršiću saznajte OVDJE.